0 100 85 1

Test: Vitamix S30 - Beste premiumblender

Både til hjemmet og for deg som er på farten

Produkt: Blender Prisklasse: Premium Kapasitet: 1,2 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 790 watt Omdreininger per minutt: 37 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 10 Pulsfunksjon: Ja

Vitamix S30 er et eksempel på at selv fullstore blendere kan ha et "to go"-fokus. I tillegg til en vanlig kanne på 1,2 liter følger det også med en kopp som rommer 0,6 liter, og som har et take-away-lokk. Både kannen og koppen er BPA-frie, og kannen tåler blanding av både varme og kalde ingredienser.

Blenderen har ti forskjellige hastigheter, som stilles inn med en bryter på forsiden av blenderen. Det finnes også en pulsfunksjon. Knivbladene er laget av rustfritt stål, og det medfølger en såkalt stampe, som brukes til å presse ingrediensene ned i kannen. Vitamix gir syv års garanti på denne blenderen.

Full pott i test

Vitamix S30 får høyest mulig vurdering fra Trusted Reviews, som beskriver den som en profesjonell blender i et smidig format. Den er i stand til å blande alt som testeren legger i, og hun er også veldig fornøyd med at de avtakbare delene kan vaskes i maskin.

Minuspunktene er svært få, men testeren trekker blant annet fram at blenderen er nokså høylytt på høyeste hastighet. Hun skjuler heller ikke det faktum at den koster en del, men står på at den er verdt pengene. Hun mener også at dette er et nokså tungt apparat.

Denne blenderen blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Ti hastigheter
  • Kan blande varme ingredienser
  • Pulsfunksjon
  • Tung
  • Noe høylytt
85

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - april 2015
Experttest av Vitamix S30