0 100 75 1

Test: Wahl 03615 - Lett og praktisk reisebarbermaskin

Type: Reisebarbermaskin Batterilevetid: 45 min Batteritype: Oppladbart Trimmer: Nei Våt/tørr bruk: Nei Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Wahl 03615 er en godt designet barbermaskin med kropp i svart plast og barberhode i høyglanset stål. Hele enheten er veldig kompakt, og akkurat som med mange andre reisebarbermaskiner er det inkludert et reiseetui, i tillegg til oppbevaringsboksen som maskinen leveres i.

Dessverre er det ingen innebygd trimmer, og trimmerhode følger heller ikke med. Det er imidlertid ett ekstra barberhode og en rengjøringsbørste, samt en beskyttelse for hodet. Batterilevetiden er helt OK – 45 minutter – men enheten trenger 14 timer for å lades opp fullstendig.

Tar ikke alt på en gang
Wahl 03615 får generelt høye vurderinger fra kjøpere på Amazon. Den roses for å være enkel å bruke og for å gjøre jobben sin bra, selv om noen innrømmer at den fungerer best på reise, framfor bruk i det daglige.

De som ikke er helt fornøyd med den, klager blant annet over at den irriterer huden litt for mye, og at den ofte etterlater skjeggstrå. Mange opplever å måtte gjøre flere drag med apparatet for å bli kvitt alle stubber.

  • Lett
  • Enkel å bruke
  • Lang ladetid
  • Ingen innebygd trimmer
  • Krever flere drag for å ta alle stubbene
75

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Wahl 03615