0 100 92 1
Prisklasse: Budsjett Wifi-standard: 802.11ac Trådløs sikkerhet: 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-PSK2 Minne: 16 MB RAM: 128 MB Prosessor: 1 GHz Overføringshastighet: 1300 Mbps Frekvensbånd: 2 stk. Brannmur: Ja USB: 2 Antall LAN-porter: 4 Antall antenner: 3

TP-Link Archer C9-ruteren støtter wifi-standarden 802.11ac, noe som er et pluss, ettersom de fleste rutere fremdeles bruker forgjengeren 802.11n. Den har 2 frekvensbånd på henholdsvis 2,4 og 5 GHz, og har også en innebygd brannmur. Den er utstyrt med doble USB-porter og 4 LAN-porter.

Noen andre nyttige funksjoner med denne ruteren er at du kan sette opp et gjestenettverk og også kontrollere hva slags innhold barna dine kan få tilgang til. Ruterens 3 antenner bruker såkalt beamforming for å rette wifi-signalet mot enhetene dine for bedre signalstyrke.

Stabil tilkobling med høy hastighet

Denne ruteren får generelt veldig gode karakterer fra testere. PC För Alla roser den for designet og den gode rekkevidden. Trusted Reviews understreker at forbindelsen er veldig stabil, og at ruteren er enkel å bruke. Gadget Review er smått ekstatiske over hastighetene og mener at Archer C9 har det beste forholdet mellom pris og hastighet de noen gang har opplevd med en ruter.

PC För Alla savner imidlertid visse ekstrafunksjoner som finnes hos enkelte av konkurrentene, og Trusted Reviews mener at det er mange konkurrerende modeller som har raskere overføringshastigheter på korte avstander. Gadget Review har ikke mye å bemerke negativt, bortsett fra at de synes ruterstativets design er noe rart.

  • Stabil tilkobling
  • Høye hastigheter
  • Wifi-standard 802.11ac
  • Testere reagerer på hastighetene på korte avstander
92