0 100 92 1

Test: Remington PRO-luxe S9100E - Best i test

Velfungerende rettetang med digitalt display

Produkt: Rettetang Prisklasse: Mellomklasse Oppvarmingstid: 15 sek. Automatisk avstenging: 60 min Makstemperatur: 230 grader Ledningslengde: 300 cm Vekt: 374 g Roterende ledningsfeste: Ja

Vil du ha en rettetang som har god funksjonalitet, og som får jobben gjort uten å koste altfor mye penger? Da er Remington PRO luxe S9100 kanskje noe for deg.

Den har et digitalt display som viser temperatur, der du har 9 forskjellige å velge mellom i området 150 til 230 grader. Rettetangen har en såkalt Pro+ modus som setter temperaturen til 185 grader (vanligvis regnet som optimal temperatur). Temperaturen skal kunne oppnås på 15 sekunder.

Rettetangen bruker såkalt OptiHeat-teknologi for optimal varmefordeling og best resultat. S9100E har også en veldig god ledningslengde på hele 3 meter, og den slår seg av automatisk etter å ha ligget ubrukt i 1 time.

Kjøperne er fornøyd

PRO-luxe S9100E har fått gode anmeldelser både av testere og kjøpere. På Amazon.com har den i snitt 4,4 av 5 kundepoeng, og mange fremhever at den har et pent design, at den er brukervennlig, og at sluttresultatet blir veldig bra. Den blir også vår testvinner for denne prisklassen.

En ting som kan være en ulempe, og som enkelte kunder har bemerket, er at akkurat denne tangen ikke piper for å varsle om at den har nådd riktig temperatur, men at man må se på displayet hva temperaturen er. Displayet har imidlertid fått ros for å være tydelig og lettlest.

  • OptiHeat-funksjon
  • Digitalt display
  • Lang ledning
  • Ikke noe lydsignal som indikerer at temperaturen er riktig
92

Disse testene har vi gjennomgått

Best i test - September 2017
Experttest av Remington PRO-luxe S9100E

Kvindeguiden
Experttest av Remingon Proluxe S9100