0 100 85 1

Test: Remington PowerSeries Aqua Plus PR1350 - Enkelt bygget og lettmanøvrert barbermaskin

Type: Roterende Batteritid: 40 min Ladetid: 4 timer Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Nei

Ved hjelp av såkalt Active Contour-teknologi er Remington PowerSeries Aqua Plus PR1350 tilpasset for å kunne følge ansiktets konturer så tett som mulig. Hvert av de tre skjærehodene beveger seg uavhengig av de andre og kommer derfor nærmere enn barbermaskiner med statiske skjærehoder.

Den innebygde trimmeren lar deg korte ned stubben hvis den er for lang, eller bare finpusse de siste detaljene. Apparatet er helt vanntett og kan brukes i dusjen, og rengjøringen gjøres enkelt ved å skylle apparatet under springen.

Resultatet er et stykke fra optimalt
PriceRunner er moderat imponert etter å ha testet dette produktet. Barbermaskinen får pluss i margen for at den er enkelt konstruert og lett å bruke. Muligheten for å rengjøre apparatet under rennende vann trekker også vurderingen noe opp.

På den annen side mener testeren at barbermaskinen ikke tar skjegget så nært som den burde, og at man må bruke mange drag for å få bort alle stubbene, noe som kan irritere huden. Testeren medgir at dette er en barbermaskin i den nedre prisklassen, men hadde likevel ønsket en mer gjennomtenkt konstruksjon.

  • Enkelt konstruert
  • Kan skylles
  • Innebygd trimmer
  • Krever flere drag
  • Ingen oppbevaringspose
85