0 100 95 1

Test: Philips Series 9000 S9711 - Beste roterende barbermaskin

Pen barbermaskin med tydelig display

Type: Roterende Batteritid: 1 time Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

9000-serien er Philips flaggskipserie, og som mange andre Philips-barbermaskiner er S9711 et veldig pent produkt. Den har et stilrent svart-grått design med en av/på-knapp på håndtaket og et tydelig display der du blant annet kan se hvor mye batteri du har igjen, og om du trenger å rengjøre enheten.

Rengjøringen gjøres enkelt, da du kan skylle hodet under springen hvis du ønsker det. Wet&Dry-funksjonaliteten gjør at du kan bruke barberskum når du barberer med dette apparatet. Hvis du ikke kan eller ikke vil skylle under rennende vann, kan du også bruke den medfølgende rengjøringsstasjonen, som også lader apparatet mens det rengjøres.

For å fange opp også tettliggende hårstrå bruker apparatet et såkalt V-Track-system som løfter opp hårstråene. Philips mener dette gir 20 % tettere barbering enn tidligere versjoner av denne barbermaskinen. Hodet beveger seg i åtte forskjellige retninger for best å følge konturene i ansiktet. Hvis skjegget er blitt for langt, kan du bruke det medfølgende trimmerhodet, som har fem forskjellige lengdeinnstillinger

Godt resultat, men den mangler presisjonstrimmer
Which? gir Philips S9711 karakter 80 %. Den får deres "Best Buy"-merke og var på testtidspunktet den barbermaskinen som har fått den høyeste vurderingen av alle modellene de har testet. De gir den pluss for blant annet det gode resultatet, den utmerkede batterilevetiden og det digitale displayet.

Minuspunktene er få, men en ting testeren reagerer på, er at det ikke er noen innebygd presisjonstrimmer, og at det medfølgende trimmerhodet er egnet til å forkorte skjegglengden i stedet for mer presisjonskrevende oppgaver. Den høye prisen trekker også vurderingen noe ned.

  • Pent design
  • Rengjøringsstasjon
  • Trimmerhode
  • Dyr
95