0 100 95 1

Test: Philips OneBlade Pro QP6520 - Beste mellomklasse-skjeggtrimmer

Kan trimme veldig kort

Prisklasse: Mellomklasse Batterilevetid: 90 min Ladetid: 1 time Klippelengde: Opptil 10 mm Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Som andre modeller av OneBlade er denne trimmeren rettet mot å minimere hudirritasjon. Dette oppnås ved at selve bladet aldri berører huden. Den kommer imidlertid veldig nær og kan trimme så kort som 0,4 mm. Det finnes ytterligere 13 lengdeinnstillinger opp til 10 mm.

Trimmekammen justeres enkelt med en bryter på selve kammen. Hvis du bruker trimmeren uten kammen, kan du med bladet presisjonstrimme med høy nøyaktighet. Trimmeren kan brukes i dusjen og kan skylles under rennende vann. Batteristatus vises på et digitalt display.

Oppleves som skånsom

Kundene er generelt veldig fornøyd med denne trimmeren. Den får blant annet ros for at den er veldig lett å bruke, og for at den gir et godt resultat. De fleste opplever at hudirritasjonen blir minimal, og batterilevetiden får også et pluss i margen.

Noen mener imidlertid at bladene blir sløve eller bøyd etter ikke altfor lang tids bruk, og at nye blader er dyre å kjøpe. Det settes også enkelte spørsmålstegn ved trimmekammens byggekvalitet. Ytelsen på tykkere skjeggstrå kritiseres også av enkelte.

Denne trimmeren blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Godt med lengdeinnstillinger
  • Våt bruk
  • God batterilevetid
  • Noen kunder opplever kvaliteten på blad og trimmekam som under pari
95

Disse testene har vi gjennomgått

Argos
Kundrecensioner av Philips OneBlade Pro QP6520