0 100 94 1

Test: Philips Aquatouch S5400 - Stillegående barbermaskin med avansert barberhode

Type: Roterende Batteritid: 45 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Nei

Philips Aquatouch S5400 har et barberhode som er utstyrt med et såkalt MultiPrecision-system, der hodet i ett drag løfter skjegghårene, klipper dem og deretter klipper av den gjenværende stubben. Barberhodene er også fleksible og kan vinkles uavhengig av hverandre for å følge ansiktets konturer.

Barbermaskinen leveres med et trimmerhode som klikkes enkelt på. Du kan velge om du vil barbere deg med eller uten skum, og apparatet er også utmerket å bruke i dusjen. Batteriet varer i 45 minutter og er fulladet på bare 1 time.

Vanskelig å holde styr på batterinivået
Which? gir denne barbermaskinen middels høy karakter. Den roses for å barbere tett uten å forårsake for mye irritasjon, og for å være lett å rengjøre og nokså stillegående. Batterilevetiden får også godkjent; testeren mener du kan barbere deg omtrent 17 ganger på én full opplading.

Selv om testeren gir pluss i margen for at enheten kan skylles under rennende vann, synes han det er synd at den ikke kommer med en rengjøringsbørste. Han mener at dette gjør det vanskeligere å rengjøre apparatet i dybden. Han løfter også en advarende finger siden man ikke får noen batteriindikasjon før batteriet nesten er tomt.

  • Godt resultat
  • Behagelig å holde
  • Kan skylles
  • Ingen rengjøringsbørste inkludert
  • Batteriet advarer bare ved lavt nivå
94

Disse testene har vi gjennomgått

Which? – november 2017
Experttest av Philips Aquatouch S5400