0 100 97 1

Test: North Explorer Low 420 cm - Innebygd beskyttelse for barna

Kategori: Nedgravbar Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Oval Maks. personvekt: 150 kg Antall fjærer: 80 stk. Høyde: 28 cm Bredde kantbeskyttelse: 40 cm Størrelse: 420 x 295 cm

Som mange andre trampoliner er North Explorer Low tilgjengelig i flere størrelser. Vår vurdering er basert på varianten som er 420 cm i diameter, men den er også tilgjengelig med 3,5 og 5 meters diameter. Kantbeskyttelsen har en god bredde, men duken har færre fjærer enn enkelte konkurrerende modeller med lignende mål, noe som eventuelt kan påvirke opplevelsen av hvor god spretten er.

Det medfølger et sikkerhetsnett for denne modellen, og kantbeskyttelsen er en del av Norths såkalte HPS-beskyttelsessystem, som har som mål å forhindre at barn kommer i kontakt med rammen og fjærene når de hopper. Duken kan håndtere vekter opp til 150 kg, som er mer enn nok også for de fleste voksne.

God byggekvalitet, men ikke helt problemfri montering

Kjøperne er veldig fornøyd med denne trampolinen, blant annet fordi den holder høy kvalitet, og fordi den er relativt enkel å montere. Den får også ros for HPS-sikkerhetssystemet.

På minussiden synes noen det er noe komplisert å montere nettet, og noen fremhever også at det ikke er optimalt å ha et hull i plenen når trampolinen ikke står fremme. Samtidig medgir de at fordelene med en nedgravd trampoline oppveier dette.

  • God overflate
  • Sikkerhetsnett inngår
  • Enkelte opplever nettet som noe vanskelig å montere
97