0 100 78 1

Test: Mini Rodini Wild Duck - Bare for de aller minste

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Mellomklasse Materialer: Resirkulert polyester Knepping: Glidelås Alder: 0–18 måneder Størrelser: 56–86 Pusteevne: Ikke oppgitt Vannsøyle: Ikke oppgitt Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Nei Vann-/vindtett: Vindtett Reflekser: Nei

Dette er en dress for de aller minste, da største tilgjengelige størrelse er 86. Den har et herlig rosa design og doble glidelåser for å gjøre det enklere å kle på barnet. Hvis du skulle ønske det, kan du også brette tøyet over hender og føtter.

Både innerstoff, innerfôr og polstring er laget av 100 % resirkulert polyester. Dessverre mangler dressen fotstrikker, og den er heller ikke vanntett, bare vindtett. Den har heller ingen fastesydde reflekser.

Miljøvennlig produksjon

Denne dressen får mye ros av The Independent. De liker spesielt godt det rosa designet, selv om de innrømmer at fargevalget kanskje ikke appellerer til absolutt alle småbarnsforeldre.

De gir også pluss for at den er laget av resirkulerte materialer, og det praktiske designet med doble glidelåser. De beskriver den også som godt foret og har ingenting å bemerke negativt om akkurat denne dressen.

  • Doble glidelåser
  • Avtakbar hette
  • Kun tilgjengelig i små størrelser
  • Uten reflekser
  • Ikke vanntett
78