0 100 91 1

Test: Mini Rodini Alaska Panda - Holdbar dress med kult design

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Premium Materialer: Polyamid, polyester Knepping: Glidelås Alder: 9–36 måneder Størrelser: 74–98 Pusteevne: 8 000 g/m²/24t Vannsøyle: 10 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

Mini Rodini Alaska Panda er en dress som både er stilren i designet, samtidig som den prøver å være litt ekstra morsom for barna. Dressen er stort sett svart med hvite detaljer, men hetten er designet for å se ut som hodet til en panda, komplett med ører og alt. Bena er bøyd, og den har doble glidelåser for å gjøre den lettere å ta av og på.

Dressens pusteevne og vannsøyle er mer enn godkjent – henholdsvis 8 000 og 10 000, men det finnes konkurrerende modeller med bedre verdier på dette området. Alle grunnleggende egenskaper som fotstrikker, reflekser og avtakbar hette er på plass, men det finnes bare størrelser fra 74 opp til 98.

Tåler fuktighet veldig godt

Mini Rodini Alaska Panda får mye skryt i en anmeldelse hos Mama. Testeren er veldig imponert over hvor godt dressen tåler fuktighet og forteller at ingen fuktighet lekket inn selv ikke da hun prøvde å skylle dressen i dusjen. Hun gir også pluss for den gode passformen, smidigheten og for at dressen føles veldig slitesterk.

Testeren har ikke mye negativt å bemerke, men hadde helst sett at det var flere reflekser, og hun skjuler heller ikke at hun synes det er en dyr dress.

  • God vannavvisning
  • God passform
  • Slitesterk
  • Kunne hatt flere reflekser
  • Dyr
  • Lite utvalg i størrelser
91