0 100 86 1

Test: Medisana FTC 77030 - Med grunnleggende funksjonalitet

Produkt: Febertermometer Måleområde: Armhule Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 1 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 32 °C Maks. temp: 42 °C

Medisana FTC 77030 er et stilrent designet febertermometer som har de fleste funksjonene du kan ønske deg av et armhuletermometer. Det kan lagre den siste målte temperaturen, men det er også alt det har å tilby med hensyn til minnefunksjoner.

Termometeret piper når målingen er fullført, og det piper også noen ekstra ganger hvis temperaturen er forhøyet. Det kan slå seg av automatisk etter bruk, men dette tar åtte minutter, og Medisana anbefaler at du slår det av manuelt hvis du vil spare batteri. Det medfølger et lite etui for oppbevaring.

Kunder mener det er tregt

Medisana FTC 77030 har fått middels høye karakterer fra kundene. Blant plusspunktene er at det gir mye for pengene og er enkelt å bruke. Det beskrives som grunnleggende i funksjonaliteten, men at det fortsatt får jobben gjort.

Det er imidlertid andre som mener at målingene kunne ha vært litt raskere, blant annet fordi det ikke er optimalt at målingen tar for lang tid hvis man har rastløse barn. Det er heller ikke alle som er helt overbevist om at det måler helt riktig. Noen mener også at av/på-knappen kan være litt lite responsiv.

  • Enkel
  • Feberalarm
  • Automatisk avslåing
  • Lang måletid
  • Noen opplever det som unøyaktig
86

God pris hos: