0 100 84 1

Test: Matrix Total Result Color Obsessed So Silver Shampoo - Fungerer bra, men må brukes med omhu

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Budsjett

Amerikanske Matrix, et datterselskap av L'Oreal, er en gigant innen hårpleieprodukter og er godt etablert i Norge. Selvfølgelig har også disse en sølvsjampo som ut over å eliminere gule toner også pleier håret med E-vitamin og solsikkeolje, som hjelper til med å beholde glans i den nye hårfargen.

TheCuddl.com beskriver dette produktet som allsidig og velfungerende, spesielt på hvitt og sølvgrått hår. De mener også at den beskytter sølvgrått hår mot skadelige kjemikalier som klor, og at den hjelper håret med å beholde sitt naturlige glans. De synes også at den virker fint på blondt hår, men da anbefaler de at den kun brukes en gang i uken.

Ifølge kunder gir den gode resultater og dufter godt

Denne sjampoen er rangert nest høyest blant sølvsjampoer på Influenster og har en gjennomsnittskarakter på 4,7 av 5 av 390 vurderinger. De fleste er ekstremt fornøyd med hvordan produktet fungerer, og anbefaler det varmt til andre. Sjampoen får også mye ros for duften.

Det er imidlertid en god del kunder - til og med de som liker produktet - som opplever at sjampoen tørker ut håret, men enkelte sier at det kan fikses med å bruke balsam umiddelbart etterpå. Visse har også reagert på at håret får en lilla nyanse hvis man bruker sjampoen mer enn et par ganger i uken.

  • Gir et godt resultat
  • Pleier håret
  • Mye skryt for duften
  • Noe dyr
  • Håret kan bli lilla ved overforbruk
84

God pris hos: