0 100 91 1

Test: Husqvarna TS 138 - Rikelig med tilbehør

Kategori: Hagetraktor Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 6 liter Bioklipping: Nei Motoreffekt: 8,6 kW Klippebredde: 97 cm Maks./min klippehøyde: 10,2 cm / 3,8 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: 100 dB

For så god sikkerhet som mulig har Husqvarna TS 138 en funksjon som forhindrer knivbladene fra å gå mens klipperen rygger. Klippeaggregatet har et såkalt Air Induction-system, som suger luft inn i aggregatet for å løfte gresset for et best mulig klipperesultat.

Når det er på tide å rengjøre aggregatet, trenger du bare å koble vannslangen til den forhåndsinstallerte kontakten og la vannet skylle rent. Innebygde frontlykter gir deg mulighet til å klippe selv når det er mørkt, og Husqvarna selger også et stort utvalg av nyttige tilbehør, som for eksempel snøblad og tilhengere.

Ikke helt fornøyde kunder

TS 138 får blandede vurderinger fra kjøperne. Den får ros for at den klipper veldig bra selv ved høyeste hastighet og for det nyttige tilbehøret. Det gis også pluss i margen for at den er lett å kjøre og har god komfort.

De som er mindre fornøyd, kommenterer kvaliteten på girkassen, som i noen tilfeller har måttet byttes ut opp til flere ganger. Utkastets plassering passer heller ikke for alle, da enkelte mener at det iblant er i veien når man prøver å klippe nær trær eller busker.

  • Tilkobling for vannslange
  • Rikelig med tilgjengelig tilbehør
  • Spørsmål ved girkassens kvalitet
  • Utkastets plassering passer ikke alle
91

Disse testene har vi gjennomgått

Product Review
Kundrecensioner av Husqvarna TS 138