0 100 99 1

Test: Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe 366 cm - Beste premiumtrampoline

Med medfølgende stige

Produkt: Trampoline Kategori: Premium Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 150 kg Antall fjærer: 80 stk. Høyde: Ikke oppgit

Denne trampolinen er utstyrt med et såkalt Diamond-fjærsystem, der fjærenes fester har forskjellig lengde, noe som ifølge Etan skal gi bedre hoppekomfort. Kantbeskyttelsen har en god bredde, 41 cm, og er 3 cm tykk. Den har også et ytre lag av PVC for å være så værbestandig som mulig.

Denne modellen har også en medfølgende stige, som selvfølgelig er praktisk da det blir lettere å komme inn i og ut av trampolinen. Det inngår også et sikkerhetsnett med en åpning som lukkes med glidelås. Trampolinen har en høy vektgrense, hele 150 kg, som bør være mer enn nok for de fleste familiemedlemmer.

Delte meninger om monteringen

Kundevurderingene av Etan Premium Gold 12 Combi er veldig gode. Trampolinen får ros blant annet fordi den føles trygg og fordi åpningen i nettet er enkel å bruke og lett å lukke. Ifølge kjøperne har trampolinen vært til stor glede for barna deres.

Det er imidlertid delte meninger om monteringen av denne trampolinen. Noen mener at den er rask og enkel å montere, mens andre synes prosessen kunne vært enklere, og at det hadde vært lettere hvis det for eksempel fantes en instruksjonsvideo på Etans hjemmesider.

Denne trampolinen blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Stige er inkludert
  • Høy vektgrense
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Noen mener at monteringen kunne vært enklere
99