0 100 90 1

Test: Dyson Pure Cool Me Personal - Dyrt designprodukt

Produkt: Vifter Kategori: Bordvifte Antall hastigheter: 10 Watt: Ikke oppgitt Kabellengde: 180 cm Oscillering: Ja Lydnivå: 59 dB Fjernkontroll: Ja

Som mange andre Dyson-produkter er Pure Cool Me Personal et veldig stilig produkt. Luftstrømmen justeres enkelt med en lett håndbevegelse på toppen, og du kan veksle mellom de ti hastighetene ved å bruke den medfølgende fjernkontrollen. Fjernkontrollen kan for øvrig oppbevares på enhetens framside ved hjelp av magneter.

I tillegg til viftefunksjonen kan denne viften rengjøre luften, og ifølge Dyson fjerner den 99,95 % av all urenhet i luften ved hjelp av aktivt kull og HEPA-filter. Viften kan oscillere (svinge) 70 grader, og det finnes en mer stillegående nattmodus som ved hjelp av en timer kan kjøres i alt fra 15 minutter til 9 timer.

Veldig bra på luftrensing

Trusted Reviews gir denne viften mye ros, blant annet for den veldig presise luftstrømmen, og for hvor lett den er å håndtere. Aftonbladet gir også pluss for hvor godt den vifter, og også for hvor effektivt den renser luften, og for det lave støynivået.

Det som bemerkes i testen hos Trusted Reviews, er at det er veldig dårlig med kontroller på selve hovedenheten, noe som gjør brukeren veldig avhengig av fjernkontrollen. Testeren mangler også en automatisk driftsmodus. Aftonbladet tester den som klimaanlegg og gir minus at den ikke fungerer som dette.

  • Effektiv vifte
  • Luftrensing
  • Fjernkontroll
  • Dyr
  • Ingen kontroller på hovedenheten
90