0 100 98 1

Test: Braun Series 7 7790cc - Beste lineære barbermaskin

Tilpasser seg skjegget ditt

Type: Lineær Batteritid: 50 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

For å komme så nært som mulig på huden bruker Braun Series 7 7790cc såkalt Sonic-teknologi, som gjør at maskinen kan tilpasse seg skjegget ditt for å gi best mulig barbering. Hvis skjegget er for langt, kan du klippe det ned med den innebygde trimmeren. Rengjøringen løser du med den medfølgende rengjøringsstasjonen, men du kan også skylle hodet under rennende vann.

Ladingen går raskt, og batteriet er fullt på 1 time. Dette har 7790cc til felles med mange moderne barbermaskiner på markedet. Hvis du har glemt å lade maskinen, kan du også hurtiglade i 5 minutter for å få nok strøm til å fullføre barberingen.

Velbygget med god batterilevetid

Testerne hos Shaver Check er generelt veldig imponert over denne barbermaskinen. De beskriver den som et produkt med tydelig byggekvalitet, og de roser den for den gode batterilevetiden og den smarte rengjøringsstasjonen. De vurderer den også som et produkt som er bra for sensitiv hud.

Testeren gir også et pluss for at de utskiftbare delene holder veldig lenge, noe som er et pluss fra et økonomisk synspunkt. At maskinen kan brukes mens den lades, gir også et pluss i margen. Minusene er ikke mange, men testeren mener at det finnes maskiner til en lignende pris som barberer tettere, selv om resultatet er bra.

  • Innebygd trimmer
  • Hurtiglading
  • Kan skylles under kranen
  • Ikke så tett barbering som enkelte konkurrenter
98

Disse testene har vi gjennomgått

Shaver Check - april 2019
Experttest av Braun Series 7 7790cc