0 100 92 1

Test: Braun Digital Stick Thermometer PRT2000 - Beste armhuletermometer

Tydelig om temperaturen er forhøyet eller ikke

Produkt: Febertermometer Måleområde: Armhule Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 1 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 32 °C Maks. temp: 43 °C

Som med mange andre Braun-termometere blir displayet på PRT2000 enten grønt, gult eller rødt etter målingen, avhengig av temperaturen. Rødt betyr forhøyet temperatur, og i så fall piper termometeret også ti ganger etter måling for å påpeke dette.

Termometeret har forskjellige aldersinnstillinger for at målingen skal bli så nøyaktig som mulig. Minnefunksjonen er sparsommelig og kan bare vise den siste målte temperaturen. Når målingen er fullført, piper termometeret en gang, og det slår seg så av automatisk. Det tar åtte sekunder for termometeret å gjøre målingen. I tillegg til å brukes i armhulen, kan termometeret også måle temperaturen i munnen.

Samlet sett fornøyde kunder

Kundevurderingene av dette termometeret er veldig høye. Det får blant annet ros for at det gir mye for pengene og er lett å bruke. Kjøperne liker også at det er så raskt, og det fargekodede displayet får også en del ros.

Det som kundene er mindre fornøyd med, er blant annet det faktum at displayet ikke er bakgrunnsbelyst, noe som kan gjøre det vanskelig å lese av i dårlig lys. Noen synes også det er komplisert at man må gjøre aldersinnstillinger hver gang man starter termometeret.

Dette termometeret blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Lett å vite om temperaturen er forhøyet
  • Raskt
  • Dårlig minnefunksjon
  • Displayet er ikke bakgrunnsbelyst
92

God pris hos: