0 100 99 1

Test: Berg Champion Tattoo Deluxe 430 cm - Gøy for barna

Produkt: Trampoline Kategori: Premium Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 120 kg Antall fjærer: 128 stk. Høyde: 95 cm Bredde kantbeskyttelse: 38 cm Størrelse: 430 cm

For å gjøre hoppingen litt ekstra morsom for barna (og kanskje også de voksne?) er denne trampolinen delt inn i seks felt med forskjellige symboler som forteller deg hvordan du skal hoppe. Det kan for eksempel være å sette ned både hender og føtter, eller å lande på baken. Tanken er at noen andre skal fortelle deg hvilket felt du skal hoppe på, og dermed blir leken litt mer utfordrende.

Ellers tåler matten vekter på opptil 120 kg, kantbeskyttelsen er 38 cm bred, og et sikkerhetsnett medfølger. Trampolinen er utstyrt med et såkalt Twin Spring-system og en matte med forbedret luftstrøm for å oppnå de høyest mulige hoppene. Nettet har en overlappende, selvlukkende åpning, og rammen er rustbeskyttet.

Krever noe klatring

De som har kjøpt denne trampolinen, er veldig fornøyd med den, og gjennomsnittskarakterene er veldig høye. Champion Tattoo får blant annet ros for å være veldig stabil og robust i konstruksjonen, og for at den er enkel og grei å montere (selv om noen mener at man ikke kan montere den alene).

Kundene har svært få ting å bemerke når det gjelder trampolinens funksjon og design. Enkelte gir likevel minus for at det ikke inngår noen stige (dette finnes som tilbehør hos de fleste forhandlere), og for at åpningen i nettet kan oppleves som noe trang for en voksen.

  • Robust
  • sikkerhetsnett er inkludert
  • Utformet for å være morsommere for barna
  • Stige er ikke inkludert
99