0 100 90 1

Test: Stiga Multiclip 47 S AE - Selvgående med lang klippetid

Produkt: Gressklippere Kraftkilde: Batteri Klippeflate: 1200 m² Oppsamler: Nei Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: Ikke oppgitt Klippebredde: 45 cm Maks. klippehøyde: 8 cm Antall høydemoduser: 5 stk Lydnivå: 85 dB Vekt: 26 kg

Stiga Multiclip 47 S AE er en mer lettkjørt gressklipper enn enkelte andre modeller, da den har et selvgående driftssystem som styres med brytere på håndtaket. Håndtaket kan legges ned, men er ikke justerbart i høyden. Klippehøyden kan justeres i fem trinn.

Både klippebredden og den maksimale klippehøyden er god, henholdsvis 45 og 8 cm. Denne gressklipperen har også en god rekkevidde på opptil 1200 m² og en omtrentlig klippetid på 60 minutter per opplading. Dessverre mangler den oppsamler, men har i stedet et system for såkalt bioklipping, der det klipte gresset finstrimles og strøs over plenen.

Positiv overraskelse

Smartworld skriver at de ble positivt overrasket over denne gressklipperens klippeevne sammenlignet med deres tidligere erfaringer med strømdrevne hagemaskiner. De mener at den er stillegående og opplever ingen problemer med klippingen, til tross for at gresset var nokså høyt på testtidspunktet.

Smartworld har få negative ting å bemerke, men de opplever imidlertid bryterne for oppstart som noe plastaktige og stiller spørsmålstegn ved hvilket kvalitetsinntrykk disse gir. Samtidig opplever de gressklipperen som enkel å starte.

  • God rekkevidde
  • God klippebredde
  • Selvgående
  • Ingen oppsamler
90

Disse testene har vi gjennomgått

Smartworld - maj 2018
Experttest av Stiga Multiclip 47 S AE

Bauhaus
Kundrecensioner av Stiga Multiclip 47 S AE