0 100 84 1

Test: Gardena PowerMax Li-40/32 - Massevis av valgmuligheter

Produkt: Gressklippere Kraftkilde: Batteri Klippeflate: 280 m² Oppsamler: Ja, 30 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: Ikke oppgitt Klippebredde: 32 cm Maks. klippehøyde: 6 cm Antall høydemoduser: 10 stk. Lydnivå: 96 dB Vekt: 8,9 kg

For best mulig resultat, for eksempel nær vegger og kanter, har PowerMax Li-40/32 ekstra kammer på sidene for å sikre at den får med seg alt gresset. Klippehøyden kan justeres i ti forskjellige trinn, med en maksimal høyde på 6 cm. Klippebredden er 32 cm.

Bladene er spesialbehandlet for optimalt klipperesultat, og håndtaket er fleksibelt og gir forskjellige grepmuligheter for å gjøre gressklipperen så komfortabel som mulig å kjøre. Klipperen bruker Gardenas såkalte CnC-system for mest mulig effektiv klipping og oppsamling av gresset. Oppsamleren rommer 30 liter gress.

Energieffektiv

Denne gressklipperen får en middels høy vurdering hos Råd & Rön. Den får svært gode vurderinger for energiforbruket og vurderes som veldig enkel å bruke, blant annet med tanke på innstillingen av håndtaket, håndteringen av oppsamleren og hvor enkel den er å starte. Vedlikeholdet får også et pluss i margen.

På minussiden mener Råd & Rön at gressklipperen er høylytt og litt kronglete å montere. De synes heller ikke at den er særlig god på å klippe langt gress og mener den ikke fungerer veldig bra på ujevnt underlag. Videre mener de at gressplenen ikke ser spesielt fin ut tre dager etter klipping.

  • Mange valgmuligheter for klippehøyde
  • Fleksibelt håndtak
  • Oppleves som høylytt i test
  • Tvilsomt resultat på langt gress og ujevnt underlag
84

Beste pris hos: