0 100 95 1

Test: Easygrow Grandma - Pent designet i økologiske materialer

Prisklasse: Premium Lukking: Glidelås Materiale: Ull, bomull, polyester, bambus Fylling: Dun Høyde x dybde (cm): 98 x 51 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

Valg av materiale i Easygrow Grandma viser at Easygrow tenker på både miljøet og barna dine under produksjonsprosessen. Vognposen er for eksempel laget av økologisk bomull og økologisk ull, og materialene er dessuten Øko-Tex-sertifisert, noe som betyr at de ikke inneholder kjemikalier på helseskadelige nivåer.

Vognens strikkede ytterdel kan tas av, og det samme kan det integrerte duntrekket. Dette gjør at vognposen kan brukes selv om det ikke er iskaldt vintervær. Åpningens størrelse kan justeres, og i samsvar med vanlig standard har den hull på baksiden for barnevognens sele.

Kan tilpasses etter temperaturen

Easygrow Grandma får karakter 4 av 5 hos Best i test. Testeren roser den for at den føles eksklusiv og godt tilpasset kalde, nordiske vintre. Det strikkede ytterlaget beskrives som vakkert, og det gis pluss i margen for muligheten til å ta av enkelte lag ved varmere temperaturer.

En ting som trekker ned karakteren, er måten vognposen festes til barnevognen på. Den eneste måten å feste den i vognen på er ved å tre gjennom barnevognens sele; det finnes ingen opphengslomme eller annen mekanisme som bidrar til å holde den på plass, noe testeren mener hadde vært ønskelig.

  • Pent designet
  • Tilpassbar etter temperatur
  • Økologiske materialer
  • Festemåten til barnevognen er noe under pari
95