0 100 91 1

Test: Dyson V7 Trigger - Høy ytelse til høy pris

Produkt: Håndstøvsugere Prisklasse: Premium Lydnivå: 85 dB Batteritid: 30 min Ladetid: 210 min Filter: Vaskbart Vekt: 1,7 kg

Hvis du eier en skaftstøvsuger fra Dyson med avtakbar håndenhet, kommer du til å kjenne igjen utformingen på denne støvsugeren. Den er bygget i grå plast med røde og blå detaljer, samt en gjennomsiktig støvbeholder. Det følger med et kombinasjonsmunnstykke, et fugemunnstykke samt et motordrevet munnstykke.

Støvbeholderen rommer 0,5 liter og kan lett tømmes ved at man åpner en luke, holder V7 Trigger over søppelbøtten og deretter drar i en spak på støvsugeren. Den har to forskjellige effektmoduser, Max og Powerful. Max-modusen gir deg ekstra effekt i opptil seks minutter, men dette påvirker batteriets levetid. Ved standardeffekt varer batteriet i en halv time og lades opp igjen på 3,5 timer.

Topp ytelse

I en gjennomgang på Your Best Digs får V7 Trigger gode anmeldelser. Den får pluss for sin meget gode sugekraft, og testeren ble overrasket over hvor mange små partikler støvsugeren klarer å plukke opp. Den presterte også bra når det gjelder støvsuging av dyrehår, og prosessen med å tømme støvbeholderen beskrives som veldig smidig.

Som med mange andre av Dysons produkter er det største minuspunktet prisen, noe Your Best Digs også tar opp. V7 Trigger er betydelig dyrere enn mange konkurrenter, og til tross for den gode ytelsen kan prisen være vanskelig å rettferdiggjøre. Hvis du er ute etter en best mulig håndstøvsuger og prisen ikke er noe hinder, kan denne imidlertid være vel verdt å overveie.

  • God batterilevetid
  • Veldig god sugekraft
  • Flere medfølgende tilbehør
  • Dyr
  • Noe tung
91

Disse testene har vi gjennomgått

Your Best Digs - mars 2019
Experttest av Dyson V7 Trigger