0 100 98 1

Test: Braun Series 7 7865cc Wet&Dry - Utmerket resultat og snill mot huden

Produkt: Shaver Type: Lineær Batteritid: 50 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Dette kan lettest beskrives som en barbermaskin der du ikke trenger å gjøre så mye arbeid selv. Den har flere smarte funksjoner som gjør barberingen enklere, og selv en ting som rengjøring har Braun gjort litt enklere for deg.

Blant annet har den en såkalt Sonic-teknologi, som gjør at apparatet automatisk tilpasser seg etter hvor tykt skjegget ditt er, og justerer intensiteten tilsvarende. Hvis du vil prøve deg fram, finnes det knapper på håndtaket der du selv kan stille inn intensiteten i fem forskjellige trinn. Selvfølgelig har den også Brauns ActiveLift-system for å løfte opp flate skjegghår.

Hodet har fire forskjellige skjæreelementer, for å gi deg en tettere barbering. Apparatet kan skylles under springen, men Braun sender også med en rengjøringsstasjon som i tillegg til rengjøringen også lader og smører apparatet. Hvis du er ute på reise, justerer apparatet seg automatisk etter spenningen i vegguttaket.

Bedre enn de fleste på komfort

På ShaverCheck har de mange gode ting å si om denne barbermaskinen. De synes blant annet at byggekvaliteten er god, og at den ligger godt i hånden. Testeren synes også at batterilevetiden er utmerket, og han beskriver barberingen som strålende, selv om han mener det finnes konkurrenter som gir en tettere barbering.

Testeren kaller dette apparatet for et av de aller beste når det gjelder komfort. Han oppgir at han har sensitiv hud, men han har aldri opplevd noen irritasjon etter å ha brukt denne barbermaskinen, og at bare dyrere apparater fra Braun overgår den.

En ting ShaverCheck ikke liker, er imidlertid displayet med batteriinformasjon, som testeren synes er utydelig og forvirrende. Han synes også at hodet nesten er umulig å rengjøre for hånd, og han er ikke helt begeistret over rengjøringsstasjonen. Den har ingen tørkefunksjon, og rengjøringsvæsken trenger noen timer på å avdampes, noe testeren bemerker.

I det store og hele er det likevel fortsatt et kvalitetsprodukt med meget god ytelse Braun har utviklet, og at komforten er såpass høy, bør ikke undervurderes. Det er imidlertid et av de dyreste apparatene i denne testen, men ytelsen veier opp for dette, og denne barbermaskinen blir derfor vår testvinner i denne kategorien.

  • Tilpasser seg skjegget
  • Skånsom
  • Automatisk spenningsjustering
  • Rengjøringen virker ikke helt gjennomtenkt
  • Dyr
98

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Juli 2017
Experttest av Braun Series 7 7865cc Wet&Dry

Shavercheck - januari 2019
Experttest av Braun Series 7 7865cc Wet&Dry