0 100 92 1

Test: Braun M90 - Beste reisebarbermaskin

Lett å rengjøre

Produkt: Shaver Type: Reisebarbermaskin Batterilevetid: 60 min Batteritype: AA Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Nei

Det følger ikke med noen oppbevaringsveske når du kjøper denne barbermaskinen, men den har en roterbar reisebeskyttelse for bladene, som automatisk låses på plass enten i åpen eller lukket stilling. Dette er praktisk hvis apparatet for eksempel skal pakkes i en koffert.

En annen praktisk funksjon er at denne barbermaskinen har en liten, foldbar skjeggtrimmer, noe som ikke er veldig vanlig på reiseapparater. Rengjøringen lettes også av at maskinen kan skylles i rennende vann, og den kan brukes hvis huden er fuktig eller med barberskum. Videre drives enheten av AA-batterier, som gir omtrent en times bruk.

Godt bygget, men jobber ikke veldig raskt

ShaverCheck gir denne barbermaskinen karakter 4 av 5. Testeren roser den blant annet for den gode byggekvaliteten og for at den er en lett og allsidig maskin. Den innebygde skjeggtrimmeren får også et pluss i margen, akkurat som den innebygde reisebeskyttelsen og det faktum at den kan skylles.

Testeren peker imidlertid på enkelte mangler i maskinens ytelse, da det tar lang tid å barbere seg og maskinen ser ut til å fungere best på kortere skjeggstubber. Testeren konkluderer med at den ikke passer for tykkere eller lengre skjegg, og han mener også at maskinen ikke er like kompakt som andre reisetilpassede barbermaskiner.

Denne barbermaskinen blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Tåler våt bruk
  • Innebygd trimmer
  • Innebygd reisebeskyttelse
  • Förvaringsväska ingår inte
  • Bäst för kort stubb
92

Disse testene har vi gjennomgått

Shavercheck - mars 2019
Experttest av Braun M90