0 100 90 1

Test: Ultimate Ears Boom 2 - Beste budsjetthøyttaler

Vanntett med god batterilevetid

Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Budsjett Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 33 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 15 timer Ladetid: 2,5 timer Vekt: 0,6 kg

Bluetooth-høyttalere i et litt mer kompakt format og i en litt lavere prisklasse har en tendens til å ha en beskjeden batterilevetid, noe som er en naturlig konsekvens av den mindre størrelsen. Men Ultimate Ears Boom 2 klarer å kombinere en nokså kompakt størrelse med god batterilevetid, hele 15 timer etter 2,5 timers lading.

Også rekkevidden er bra, drøye 30 meter, og hvis du har høyttaleren på litt kortere avstand, kan du koble til telefonen din med en AUX-kabel. Ellers har høyttaleren en innebygd mikrofon og er også vanntett, slik at den kan være på 1 meters dybde i opptil 30 minutter.

Oppdatert favoritt

I en test på Techradar får Boom 2 mye ros, både fordi den har enkelte forbedringer i forhold til forgjengeren, samtidig som den har beholdt de egenskapene som var gode. Lyden beskrives som kraftig, og designet beskrives generelt som veldig bra. Blant annet gir kontrollene mange pluss i margen. Samlet sett får den høyest mulige poengsum av testeren.

Minuspunktene er få, men en ting testeren bemerker, er at batterilevetiden ikke er forbedret fra forgjengeren. Han mener imidlertid ikke at det er noe feil på batteritiden i seg selv, da 15 timer er over bransjestandard for en høyttaler i denne prisklassen. Denne høyttaleren blir også vår testvinner i denne prisklassen.

  • Vanntett
  • God batterilevetid
  • Bra rekkevidde
  • Noe tung
90

Disse testene har vi gjennomgått

Techradar - oktober 2018
Experttest av Ultimate Ears Boom 2