0 100 90 1

Test: Toro Power Curve 1800 - Beste budsjettsnøfreser

Lettkjørt og smidig

Prisklasse: Budsjett Type: Ett-trinns Arbeidshøyde: 46 cm Arbeidsbredde: 31 cm Drivkilde: Strøm Effekt: 1,8 kW El-start: Ja Håndtaksvarme: Nei Kastelengde: 9 meter

Power Curve 1800 er utstyrt med Toros såkalte "Power Curve"-teknologi for flytting av mer snø på kortere tid, forhindre stopp i utkastet og komme til nærmere bakken. Kastelengden er god, hele ni meter. Maskinen startes med elektrisk start, noe som er mer praktisk enn å måtte starte maskinen med snor.

Maskinen har en innebygd frontlykt som er enkel å justere. Over finnes det et håndtak som gir deg et godt grep hvis du har tenkt til å bære freseren – men den veier totalt 12 kg, en ikke helt ubetydelig vekt. En arbeidsbredde på 46 cm og arbeidshøyde på 31 cm er fullt godkjente tall for denne prisklassen.

Ikke egnet for tunge jobber

Kundenes vurdering av dette produktet er generelt positive. Den får mye ros for at den er enkel å montere og for fleksibiliteten det gir at den er el-drevet. Den beskrives som liten, lett å kjøre og perfekt for riktig type snø.

Problemene oppstår gjerne når man kjører snøfreseren i noe annet enn "riktig" type snø. Den er hovedsakelig egnet for en mindre mengde snø, og flere kunder rapporterer at de mener at denne maskinen er bra for denne typen jobber, men at de ikke kan anbefale den hvis man bor et sted der det er fare for at det kommer større mengder snø.

Denne snøfreseren blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • God kastelengde
  • Elektrisk start
  • God arbeidsbredde
  • Ingen håndtaksvarme
90

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Toro Power Curve 1800