Test: Scott E-Sub Tour - Beste damesykkel

Effektive bremser

Produkt: El-sykkel Rammetype: Dame Modellår: 2018 Antall gir: 10 Støtdempere: Frontdempet Bremsetype: Skivebrems Vekt: 24,8 kg Spenning: 36 V Motoreffekt: 250 W Makshastighet: 25 km/t Batteritype: Li-ion Batterikapasitet: 13,4 Ah Ladetid: 4 timer Maksimal rekkevidde: 130 km

Scott E-Sub Tour er utstyrt med både pakkeholder og rammelås. Batteriet har en god rekkevidde på opp til 130 km, men fremfor alt en imponerende kort ladetid på bare fire timer. Når du skal lade batteriet, kan du enten gjøre det mens du sitter igjen på sykkelen, eller du kan løsne det og ta det med inn.

Denne sykkelen har hydrauliske skivebremser både foran og bak, og disse er laget av markedslederen Shimano. Hydrauliske skivebremser gir effektiv bremsing i all slags vær, men krever også en del vedlikehold og må kanskje ses over av en mekaniker på et verksted.

Hvor langt rekker egentlig batteriet?

Scott E-Sub Tour får en beskjeden vurdering av M3. Testeren beskriver den som en elegant designet sykkel med en kvalitetsfølelse man kjenner igjen fra andre modeller fra Scott. Han berømmer komforten og balansen i sykkelen. Han mener også at den har høy komfort og er godt utstyrt.

Det eneste testeren har å bemerke, er rekkevidden, som han har målt til rundt 70 km (selv om den maksimale rekkevidden er 130 km, er den gjennomsnittlige rekkevidden ifølge produsenten 83 km). Dette mener han imidlertid er et mindre problem hvis man har en laderutine som fungerer.

Denne sykkelen blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Kort ladetid
  • Høy komfort
  • Godt utstyrt
  • Testere opplever den faktiske rekkevidden som noe kort
95

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - augusti 2018
Experttest av elva elcyklar