0 100 90 1

Test: Samsung WW80K6414QW - Beste budsjettvalg

Billigere enn andre maskiner med mobilstyring

Produkt: Vaskemaskiner Prisklasse: Budsjett Type: Frontmatet Energiklasse: A+++ Kapasitet: 8 kg Lydnivå: 74 dB Sentrifugehastighet: 1400 Mål: 85 x 55 x 60 cm Vekt: 61 kg

Hvis du vil ha en vaskemaskin som du styrer med en app, men ikke er villig til å betale det andre Samsung-modeller koster, kan denne være noe å se på, siden prisbildet er litt hyggeligere.

Styringen med mobilapp er ikke den eneste smarte funksjonen med denne vaskemaskinen. Hvis det skulle være sånn at man har startet programmet og innser at man har glemt å legge noe i, kan du bare sette maskinen på pause og laste inn mer gjennom en liten dør i glassruten. Smart!

Trommelen er ikke den største, men plass til 8 kg vask må anses som godkjent, selv om litt mer plass hadde vært ønskelig. Den er også noe mer plasseffektivt enn de andre maskinene i testen (men bare med noen få centimeter), men fremfor alt er den mye lettere med en vekt på "bare" 61 kg.

Testerne liker vaskeresultatet

Good Housekeeping Institute og Trusted Reviews er enige om at dette er en god vaskemaskin som gir et godt vaskeresultat. Begge synes det er veldig smart å kunne legge til mer klesvask etter å ha startet syklusen, og at appstyringen er en praktisk og smart funksjon.

De peker imidlertid også på at vannforbruket føles noe høyt, og Good Housekeeping mener også at det ikke føles riktig at hurtigprogrammet skal vare i 1 time.

Samlet sett er dette imidlertid et godt alternativ til Samsungs dyrere modeller, og det faktum at den fortsatt har enkelte smarte funksjoner til en mye mer overkommelig pris, gjør den til vår testvinner i budsjettprisklassen.

  • Mobilstyring,
  • Vask kan legges i etter programstart
  • Lett
  • Langt hurtigprogram
90