0 100 91 1

Test: Samsung WW10H9600EW/EG - Et ekte premiumprodukt, men du betaler deretter

Produkt: Vaskemaskiner Prisklasse: Premium Type: Frontmatet Energiklasse: A+++ Kapasitet: 10 kg Lydnivå: 72 dB Sentrifugehastighet: 1600 rpm Mål: 85 x 60 x 60 cm Vekt: 87 kg

Denne maskinen er teknologinerdenes drøm, og den kunne gjerne ha vært testvinner, hvis det ikke var for det enkle faktum at den er veldig dyr, selv for en premiummaskin.

Når man ser på maskinens egenskaper, ser man imidlertid hvor den høye prisen kommer fra. Den har et blåtonet glass og en stilrent front med bare to fysiske knapper - en på/av-knapp og en pause-knapp - samt et berøringspanel på hele fem tommer.

Energiklasse A+++ er svært vanlig blant moderne vaskemaskiner, i den grad at dette må sies å være normen. Samsung oppgir imidlertid at denne maskinen er ytterligere 40 % mer energieffektiv enn det som kreves for klasse A+++, noe som åpenbart er en fjær i hatten.

Selvdosering av vaske- og skyllemiddel

Samsung har også gjort en innsats for å gjøre maskinen så selvgående som mulig. Du fyller på med vaskemiddel og skyllemiddel, og deretter doserer maskinen selv mengden som er nødvendig. Siden får du beskjed når det er på tide å fylle på mer.

Det finnes også en tilhørende mobilapp som lar deg styre maskinen og se hvor langt vaskeprogrammet har kjørt. Maskinen rengjør også trommelen automatisk etter hver 40. vask. M3 har testet maskinen og er veldig fornøyd med vaskresultatet, og fremhever også at den er veldig stillegående.

Samlet sett er dette en veldig fin, velfungerende og veldig stilig maskin, men med en høy pris. Hvis kostnaden ikke er noe problem for deg og du vil ha det aller beste, vil du kanskje vurdere denne modellen.

  • Høyeste energiklasse
  • Automatisk rengjøring
  • Mobilstyring
  • Dyr selv til et premiumprodukt å være
91

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - augusti 2014
Experttest av Samsung WW900010H9600EW/EG