Test: Philips Satinelle Essential Compact HP6420 - Grunnleggende, men god epilator

Produkt: Epilator Prisklasse: Budget Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 20 Korteste lengde: 0.5 mm Strømforsyning: Sladd Våtanvändning: Nej

Denne epilatoren kan enklest beskrives som lavt priset og med grunnleggende funksjoner. Den har et kompakt format og passer godt i håndflaten. Den har en avrundet form som Philips beskriver som ergonomisk. Hodet har 20 pinsetter og kan plukke hårstrå som er så korte som en halv millimeter. Epilatoren har to forskjellige hastighetsinnstillinger.

Den mest åpenbare ulempen med denne epilatoren er at den ikke kan brukes i dusjen eller i badekaret, men dette er en naturlig konsekvens av at den er ledningsdrevet. Den har heller ikke noe medfølgende tilbehør, bortsett fra en liten rengjøringsbørste. Hodet kan imidlertid løsnes og skylles under springen. Den mangler også innebygd belysning.

I en test på bloggen Epilator Girl beskrives denne epilatoren som et grunnleggende produkt som fortsatt gjør jobben sin og det til en bra pris. Testeren mener også at denne epilatoren ikke gjør vondere å bruke enn andre modeller hun har testet, selv blant de dyrere alternativene.

Ledningen ingen hindring
Det faktum at denne epilatoren drives med ledning og ikke med oppladbart batteri, er ikke noe testeren henger seg opp i. Snarere beskriver hun det som befriende, da hun slipper enda et produkt i hjemmet som må lades opp. Hun mener også at ledningen absolutt er lang nok til å gi litt svingrom.

Det eneste hun bemerker negativt, er det ovennevnte faktum at innebygd belysning mangler. Hun medgir imidlertid at dette er noe man må regne med hvis man kjøper en av de billigste modellene. Hun peker også på at dette produktet ikke fungerer spesielt bra for å fjerne hår i ansiktet. Samlet sett er dette likevel et produkt hun anbefaler.

  • Ergonomisk utformet
  • Lav pris
  • Kompakt format
  • Ingen innebygd belysning
  • Ikke medfølgende tilbehør
85

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - November 2016
Experttest av Philips Satinelle Essential Compact HP6420

Epilator Girl - november 2017
Experttest av Philips Satinelle Essential Compact HP6420