Test: North Challenger 430 cm - Ingen risiko for å klemme føtter eller hender

Produkt: Trampoline Kategori: Mellomklasse Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 150 kg Antall fjærer: 96 stk. Høyde: 95 cm Bredde kantbeskyttelse: 40 cm Størrelse: 430 cm Areal uten kantbeskyttelse: 430 cm

Denne trampolinen kommer med en såkalt fjærforlenger, som gjør at spretten i matten kan justeres etter vekten av personene som skal bruke den. Matten tåler vekter på opptil 150 kg, og rammen har rustbeskyttelse både på innsiden og utsiden. Kantbeskyttelsen er 40 cm bred og 3 cm tykk, og matten hviler 95 cm over bakken.

Et sikkerhetsnett inngår, og dette har en overlappende, selvlukkende åpning. Trampolinen har også et såkalt HPS-sikkerhetssystem, som betyr at det ikke er mulig å sette fast hender eller føtter mellom fjærene, og at det ikke er mulig at føttene havner ned mellom nettet og kanten.

Solid, men også tung

North Challenger 430 cm ble testvinner i SP Sveriges Tekniska Forskningsinstituts store test av trampoliner. De beskriver den som lett å komme seg inn i og ut av, og at den har en grov og kraftig konstruksjon. De gir også pluss for at den har et høyt sikkerhetsnett og god sprett.

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut gir trampolinen veldig høye karakter på de fleste aspekter, bortsett fra montering og bruksanvisning, som får 3,7 av 5 poeng. Også enkelte kjøpere kommenterer bruksanvisningen og også at åpningen mangler glidelås, og at trampolinen er tung å flytte på.

+ Stabil konstruksjon, gode sikkerhetsløsninger, sikkerhetsnett er inkludert
- Oppleves som vanskelig å montere av enkelte

  • Stabil konstruksjon
  • Gode sikkerhetsløsninger
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Oppleves som vanskelig å montere av enkelte
97

Disse testene har vi gjennomgått

Studsexperten
Kundrecensioner av North Challenger 430 cm

Vi i Villa - juni 2015
Experttest av elva studsmattor