Test: Nordic FT-510 - Beste luftkjøler i test

God luftkjøler med fryseblokker som ytterligere reduserer temperaturen

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Luftkjøler Romareal: Ikke oppgitt Viftehastigheter: 3 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: Ikke oppgitt Kjølemiddel: Vann Vanntank: Ja Luftfukting: Ja Luftavfukting: Nei Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 68 cm Størrelse (Bredde): 28,3 cm Størrelse (Dybde): 27 cm

Nordic FT-510 er en luftkjøler med en rekke praktiske funksjoner. Den kommer med fjernkontroll, men du kan også gjøre valgene dine på et innebygd kontrollpanel. En av funksjonene er at du kan utsette starten opptil 7 timer. Den har dessuten 120 graders sidelengs oscillering for bedre spredning av kjølingen i rommet.

Kjøleren har tre forskjellige viftehastigheter og to forskjellige luftstrøminnstillinger. For ytterligere kjøling av luften medfølger to fryseblokker som kan legges i kjøleren og senke temperaturen med ytterligere 3 grader. Dette er så nærme man kommer et bærbart klimaanlegg uten slange, og i forhold til et vanlig klimaanlegg er den også veldig billig.

Kan få rommet til å føles innestengt

Bygga Hus berømmer denne kjøleviften for dens enkle og intuitive design, og for det lave lydnivået. Kundevurderingene er generelt høye, og mange gir Nordic FT-510 pluss for at den er velfungerende og gjør det den skal.

Bygga Hus gir imidlertid minus for at den til slutt fungerer mer som en gulvvifte med kjøling enn et klimaanlegg (den er inkludert i deres test av klimaanlegg). Enkelte kunder forteller at kjølingen ikke fungerer like effektivt i forhold til et mobilt klimaanlegg, og at luftfuktighetsmodusen kan gjøre at rommet føles innestengt. Som et billig og enklere alternativ til tradisjonell luftkondisjonering er den imidlertid et godt kjøp.

  • Intuitivt design
  • Velfungerende
  • Fjernkontroll
  • Ingen luftrensing
  • Luftfuktingen kan gjøre at rommet føles innestengt
90

Disse testene har vi gjennomgått

Bygga Hus - juli 2017
Experttest av 5 luftkonditioneringar

Webhallen
Kundrecensioner av Nordic FT-510