Test: Miele TMG840 WP - For deg som vil sette et duftpreg på vasken

Produkt: Tørketromler Type: Varmepumpetrommel Innmating: Front Energiklasse: A+++ Kapasitet: 8 kg Lydnivå: 64 dB Mål: 85 x 64 x 60 cm Vekt: 62 kg

Miele TMG840 kunne ha vært testvinner hvis det ikke hadde vært for den høye prisen. Dette er for øvrig et godt produkt med høyeste mulige energiklasse, A+++. Du har valget mellom å tømme vannet med slange eller tømme beholderen for hånd.

Flere av Mieles modeller har en emaljerte front, og TMG840 er intet unntak. Fronten skal være slitesterk og mer bestandig mot riper. Varmepumpen har et filter som man tar av og rengjør i stedet for at man må rengjøre hele pumpen. Den har også innebygd belysning i trommelen og en romslig kapasitet på 8 kg.

TMG840 har en forsinkelse på opptil 24 timer og en funksjon som kalles Steam Finish , noe som betyr at maskinen damper plaggene på slutten av tørkeprogrammet, slik at plaggene ikke behøver strykes.

Det finnes også spesielle duftpatroner som kan kjøpes til tørketrommelen, som gir klærne en viss duft - fem forskjellige dufter å velge mellom. Kundene gir Miele gode vurderinger av tørkingen. Mange bemerker imidlertid den høye prisen, som er det som først og fremst trekker ned totalvurderingen.

  • Høyeste energiklasse
  • Emaljert front, belysning i trommelen
  • Høy pris
90