Test: McCulloch ROB R600 - Intuitiv og stillegående

Produkt: Robotgressklippere Prisklasse: Budsjett Anb. areal: 600 m² Maks helling: 25 % Klippehøyde: 2 cm Klippebredde: 17 cm Maks. klippehøyde: 5 cm Vekt: 7 kg Lengde (Mål): 26 cm Bredde (Mål): 44 cm Høyde (Mål): 59 cm Mobilapp: Nei Regnsensor: Nei Lydnivå: 59 dB Batteritid: 65 min Batteritype: Li-On Ladetid: 50 min

McCulloch ROB R600 er et stilig lite apparat med et pent design i svart og gult. På toppen har du en stoppknapp og et deksel som du løfter på for å få tilgang til kontrollene. Det finnes et LCD-display som under installasjon gir instruksjoner for innstilling av klokke, valg av PIN-kode og mer.

PIN-koden er praktisk, da dette gjør klipperen sikrere mot tyveri, og den har også en innebygd tyverialarm. Du kan stille inn maskinen til å klippe gresset når som helst på døgnet. Rekkevidden er opptil 600 m², noe som duger for mindre plener.

Best for mindre gressflater

ROB R600 får høy karakter av T3 - 4,5 av 5. De mener blant annet at den er enkel å installere, og at kontrollpanelet er brukervennlig. De gir også ros for den innebygde tyverialarmen og for at gressklipperen er så stille som den er.

De har egentlig ikke noe negativt å bemerke, men kommenterer imidlertid at rekkevidden på 600 m² gjør dette til en modell som passer best for mindre hager.

  • Stillegående
  • Kort ladetid
  • Ingen mobilapp
  • Ingen regnsensor
87

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Robotgressklipper - April 2019
Experttest av McCulloch ROB R600

My Robot Mower
Experttest av McCulloch ROB R600

T3 - juni 2017
Experttest av McCulloch ROB R600

Råd & Rön - mars 2018
Experttest av 30 robotgräsklippare