0 100 94 1

Test: Landmann Avalon PTS 4.1 - Beste gassgrill i mellomklassen

Bygget for jevnere varme

Prisklasse: Mellomklasse Typ: Vogn/stativ Antall hovedbrennere: 4 Hovedbrennereffekt: 3,8 kW Antall sidebrennere: 1 Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 70,5 cm Grillflatens dybde: 49,5 cm Sidebord: Ja, fast Termometer: Ja

Denne grillen bruker Landmanns såkalte PTS-system (Power Thermal Spreading). Dette skal gi en jevnere varmefordeling over hele grillflaten ved å modifisere og strømlinjeforme grillkomponentene.

Både grillristen og stekeflaten er laget av støpejern. Bryterne har innebygd LED-belysning som indikerer hvilke som er på, og det finnes også en sidebrenner. Grillen har også praktisk oppheng for grillutstyr.

Synger denne modellen på siste vers?

Landmann Avalon PTS 4.1 får middels høy karakter – tre pluss av fem mulige – av Aftonbladet i deres store test av gassgriller. De har ikke noe å utsette på grillens funksjon, og testeren mener at grillen er utmerket å grille på.

Han mener samtidig at den føles skranglete sammenlignet med enkelte konkurrenter, og at den kan trenge en oppdatering. Testeren mener også at det finnes andre, billigere modeller fra Landmann som er bedre. Men samlet sett blir denne grillen fortsatt vår testvinner i denne kategorien.

  • Innebygd termometer
  • Brytere med LED-belysning
  • Oppheng for redskap
  • En tester mener at konstruksjonen føles skranglete
94

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - juli 2018
Experttest av 10 gasolgrillar