0 100 88 1

Test: Kränzle K 1152 TST - Kvalitetsmaskin med høy prislapp

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Premium Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 15 meter Maks. trykk: 150 bar Effekt: 2,8 kW Vanntemperatur: 60 °C Vannforbruk: 600 liter/time Vekt: 31,5 kg

Tysk Kränzle startet sin virksomhet allerede i 1947 og er et etablert navn når det gjelder høytrykksvaskere, i hvert fall når det kommer til tyngre maskiner rettet mot for eksempel industri og landbruk. I forbrukermarkedet er Kränzle derimot ikke like godt etablert, og ofte er deres maskiner ikke like lett tilgjengelige som andre merker.

Ytelsen er det imidlertid ikke noe galt med. 1152 TST har en 15 meter lang slange, så rekkevidden er god, og vanntrykket på 150 bar er mer enn tilstrekkelig. Som enkelte andre maskiner med et høyere prisbilde holder vannet en temperatur på 60 grader. Man får her et solid stykke maskin for pengene med en vekt på hele 31,5 kg.

Kanskje ikke så lett å få tak i

Aftonbladet gir denne høytrykksvaskeren en høy vurdering. De mener at dette er en maskin som holder en meget høy kvalitet , og som kommer til å vare lenge. Videre mener testeren at vannstrømmen er veldig bra og sammenligner den med konsentrert monsunregn.

Det testeren gir minus for, er delvis at Kränzle som nevnt ovenfor ikke er et spesielt utbredt merke når det gjelder høytrykksvaskere, og at de kun er tilgjengelige hos enkelte forhandlere. Han mener også at maskinen er veldig dyr.

  • Bra trykk
  • Lang slange
  • Høy temperatur
  • Veldig tung
  • Dyr
  • Ikke noe medfølgende tilbehør
88

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - augusti 2018
Experttest av fem högtryckstvättar