Test: Kärcher K5 Premium Full Control Plus - Lett justerbart trykk

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Mellomklasse Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 8 meter Maks. trykk: 145 bar Effekt: 2,1 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 500 liter/time Vekt: 13,1 kg

Kärcher K5 Premium Full Control Plus har bare ett medfølgende spylerør, men det er på sin side allsidig og lett å regulere. Ved å vri på munnstykket kan du velge mellom høytrykksstråle, roterende stråle og påføring av rengjøringsmiddel. Du kan deretter enkelt justere trykket i strålen gjennom kontrollene på håndtaket, og et digitalt display viser hvilken innstilling du bruker.

Ellers har den en 8 meter lang slange og et maksimalt vanntrykk på 145 bar. Maskinen presser ut hele 500 liter vann per time, noe som bidrar til et godt resultat. Dette er ikke den letteste maskinen på markedet med en vekt på over 13 kilo, men det finnes samtidig konkurrerende modeller som veier mer.

Lett å bruke, men tung

Good Housekeeping har testet Home-varianten av denne høytrykksvaskeren (som er samme maskin, bare at et terrassemunnstykke medfølger) og gir den en god vurdering. De liker hvor lett det er å justere trykket med kontrollene på håndtaket og opplever den som enkel å manøvrere.

De mener imidlertid den er noe komplisert å montere, og de mener også at den er noe tung. Videre rapporterer de at maskinen ikke klarte å spyle av all smuss fra en bil, men at en del av den tøffere, litt vanskeligere smussen ble igjen.

  • Trykkregulering på håndtaket
  • Digitalt display
  • Noe tung
  • Ikke noe medfølgende terrassemunnstykke
89

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - juli 2018
Experttest av Kärcher K5 Premium Full Control Plus

Good Housekeeping - april 2018
Experttest av Kärcher K5 Premium Full Control Plus