Test: Kärcher K2 Compact - Best egnet for enklere rengjøring

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Budsjett Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 4 meter Maks. trykk: 110 bar Effekt: 1,4 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 360 liter/time Vekt: 4,8 kg

Vanntrykket på denne høytrykksvaskeren er nokså beskjedne 110 bar, men med mindre du har tenkt til å bruke den til noen form for tyngre grovrengjøring, bør den fortsatt kunne få jobben gjort. Det medfølger to forskjellige tilbehør: en såkalt Jet Spray Lance og ett roterende munnstykke som Kärcher kaller "Dirt Blaster".

Slangen er fire meter lang, noe som er en god lengde for enklere hverdagsbehov. Vannslangen kobles til med hurtigkobling med størrelse ¾ tommer. Maskinen har innebygd vannfilter, men mangler dessverre beholder for rengjøringsmiddel. Den har derimot en funksjon for å suge opp og påføre rengjøringsmiddel fra en ekstern beholder.

Lett å bære rundt

Which? gir denne høytrykksvaskeren en høy vurdering. De liker at den veier så lite som den gjør, noe som gjør den enkel å flytte på, og de mener også at den er godkjent når det gjelder rengjøring. Videre mener de at håndtaket er behagelig å holde i, selv etter bruk over lengre tid.

På den annen side synes de ikke at den duger på tøffere typer smuss, og rengjøring av for eksempel balkongdekke er ingen rask prosess, da det ikke medfølger noe munnstykke for balkonger (kan kjøpes separat).

  • Lett
  • Komfortabel å bruke
  • Ikke for grovere rengjøring
  • Ingen tilbehør til f.eks. bil eller terrasse
84

Disse testene har vi gjennomgått

Which? - februari 2014
Experttest av Kärcher K2 Compact

Good Housekeeping - november 2014
Experttest av Kärcher K2 Compact

Reevoo
Kundrecensioner av Kärcher K2 Compact