Test: JBL E45BT - Billig, men ikke uten problemer

Produkt: Hodetelefoner Kategori: On-ear under 1000 kr Følsomhet: Ikke oppgitt Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 8 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 16 timer Ladetid: 2 timer

For smidighetens skyld er det med disse hodetelefonene mulig raskt å endre hvilken enhet du er koblet til. Hvis du for eksempel har koblet hodetelefonene til datamaskinen din og telefonen din ringer, kan du bytte på et øyeblikk og ikke risikere at den som ringer, legger på.

Batteriet varer i 16 timer, som i seg selv er godkjent, men likevel kortere enn enkelte konkurrenter. Det tar imidlertid bare to timer å lade hodetelefonene. Det er knapper på den ene øreklokken for styring av hodetelefonene, men det følger også med en ledning for tilkobling til mobiltelefon eller datamaskin med AUX-kontakt, og denne ledningen har også både knapper og mikrofon.

Oppleves som litt plastaktige

JBL E45BT får en blandet vurdering av M3, som gir dem 6 av 10 i karakter. De gir plusspoeng for designet og for at de sitter komfortabelt. De synes også at hodetelefonene kan gjengi en klar og tydelig bass.

De opplever imidlertid at hodetelefonene får problemer med det øvre mellomregisteret og diskanten. Det største minuset på disse hodetelefonene er hvordan de er bygget, med en konstruksjon som føles plastaktig i flere henseender.

  • God batterilevetid
  • Bra bass
  • Dårlig mellomregister og diskant
  • Plastaktig design
84

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - december 2016
Experttest av JBL E45BT