0 100 95 1

Test: Garmin Instinct - Bruker flere posisjoneringssystemer

Produkt: Aktivitetsarmbånd Prisklasse: Premium Materiale armbånd: Silikon Type glass: Ikke oppgitt Skjermstørrelse: 0,9" Skjermtype: LCD Vekt: 52 g Vanntett: Ja Kompatibilite: iOS, Android Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 14 dager

Hvis du har Garmin Instinct i klokkemodus, har batteriet en veldig god levetid på opptil 14 dager. Med for eksempel GPS på blir batteriets levetid selvfølgelig mer beskjeden. Apropos GPS så bruker Instinct også GLONASS, Galileo, et treakset kompass og en barometrisk høydemåler for mer presis posisjonering.

Klokken er både varme-, støt- og vanntett, sistnevnte med en klassifisering for opptil 100 meters dybde. Armbåndet er utstyrt med et høykontrastdisplay for å være lesbart også i sterkt sollys, og du kan få varsler fra telefonen direkte på skjermen.

Pluss for designet, minus for navigasjonen

Garmin Instinct får 4 av 5 i karakter hos Expert Reviews. De gir pluss for det slitesterke, vanntette designet og det langvarige batteriet. Testeren mener også at Instinct har en fin pris, selv om det er dyrere enn mange konkurrerende modeller.

Testeren reagerer imidlertid på at nettopp denne modellen fra Garmin ikke har tilgang til Garmins Connect IQ-plattform for apper. Han gir også minus for at den eneste navigasjonsmuligheten på denne modellen er såkalt brødsmule-navigasjon, noe som betyr at armbåndet kan vise deg hvor du allerede har løpt, slik at du kan følge den samme ruten.

  • Veldig holdbart design
  • Lang batterilevetid
  • Presis posisjonering
  • Dyr
  • Begrenset navigasjon
  • Ingen tilgang til Garmin Connect IQ
95