Test: Exit InTerra Ground Level 305 cm - Ingen hevet kant

Produkt: Trampoline Kategori: Nedgravbar Medfølgende sikkerhetsnett: Nei Form: Rund Maks. personvekt: 100 kg Antall fjærer: 64 stk. Høyde: 3 cm Bredde kantbeskyttelse: 35 cm Størrelse: 305 cm Areal uten kantbeskyttelse: 4,33 m²

Til forskjell fra enkelte andre nedgravbare trampoliner hviler Exit InTerra Ground Level nesten på bakkenivå, bare 3 cm over bakken. Dette er bra på den måten at det ikke er noen 2-3 cm høy kant som man kan snuble i, samtidig som man lander rett på bakken hvis man skulle hoppe utenfor matten.

Dessverre følger det ikke med noe sikkerhetsnett til denne modellen. Matten tåler vekter på opptil 100 kg og har et areal på 7,3 m². Fjærene er dobbeltgalvanisert og har en såkalt FPS-fotbeskyttelse slik at barna ikke får tilgang til dem med føttene når de hopper på matten.

Foreldrene opplever den som trygg

Kjøperne er veldig fornøyd med denne trampolinen, dels fordi den er av høy kvalitet og fordi den er lett å montere. Mangelen på hevet kant får også en del ros, og det gjør også at enkelte opplever den som tryggere for barna.

På minussiden synes noen at det er mye arbeid med å grave ut hullet, og at kantbeskyttelsen blir veldig varm i solen. Enkelte mener også at det kreves veldig mye styrke for å spenne fast fjærene.

  • Ingen hevet kant
  • God overflate
  • Ikke medfølgende sikkerhetsnett
83

Disse testene har vi gjennomgått

Cool Blue
Kundrecensioner av Exit InTerra Ground Level 305 cm