Test: Dali Katch - Pen og med kraftig lyd

Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Premium Mikrofon: Nei Vann-/støvtett: Nei Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: Ikke oppgitt AUX-inngang: Ja Batteritid: 24 timer Ladetid: 2 timer Vekt: 1,1 kg

Dali Katch er en høyttaler som kombinerer et elegant design med god ytelse. Den har to forskjellige lydmoduser, hvorav den ene tilfører noe mer bass for å passe bedre i for eksempel større rom. Den har en USB-port, slik at du kan lade telefonen direkte fra høyttaleren eller til og med koble til en Chromecast Audio.

Batterilevetiden er på imponerende 24 timer, og ladetiden er nesten forbløffende kort, bare 2 timer. For å lette sammenkoblingen har den støtte for NFC. Hvis du har 2 stk. Dali Katch, kan du koble dem sammen for å få stereolyd. Dessverre mangler den en innebygd mikrofon, og den er heller ikke vanntett.

Dyr, men bra

Dali Katch får høyest mulige vurdering fra What Hi-fi?, som spesielt roser den for dens utmerkede lyd og fantastiske detaljgjengivelse. Designet får pluss i margen og beskrives som ett trinn videre fra tidligere modeller fra Dali. Ifølge testeren er sammenkoblingsprosessen smidig.

What Hi-fi? har ingenting å bemerke negativt om denne høyttaleren, bortsett fra den høye prisen. De mener likevel at man får et utmerket produkt for pengene.

  • Utmerket batterilevetid
  • God lyd
  • Fungerer som powerbank
  • Ingen mikrofon
  • Ikke vanntett
  • Dyr
77

Disse testene har vi gjennomgått

What HiFi - september 2016
Experttest av Dali Katch