Test: Braun Silk-épil 9 9-961 - Beste premium-epilator

En maskin som løser det meste

Produkt: Epilator Prisklasse: Premium Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 40 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 5 Batteritid: 40 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Silk-épil 9 9-961 tilhører Brauns flaggskiplinje når det gjelder epilatorer, og den er utstyrt deretter. Den har en rekke ulike tilbehør, for eksempel et barberhode, en dyprengjøringsbørste, et hudkontaktdeksel og et høyfrekvent massasjedeksel. Dessuten har epilatorhodet såkalt Micro-grip-teknologi for å få tilgang til selv de korteste stråene.

I tillegg til dette har epilatoren også innebygd belysning, to hastighetsinnstillinger og et fleksibelt . Selvfølgelig er den også vanntett og egnet til bruk i badekar og dusj. Hodet er 40 prosent større enn andre modeller fra Braun, for å kunne få med seg flere hårstrå i samme drag.

Samlet sett veldig fornøyde kunder
Kundevurderingene for denne epilatoren på Amazon er generelt veldig positive. Blant annet opplever kundene at den er veldig smertefri å bruke, og at resultatet blir svært bra. Det medfølgende tilbehøret og at den fungerer for våt bruk, får også skryt.

De som ikke er helt positive, mener blant annet at den er for dyr i forhold til hva man får. Det rapporteres også fra enkelte at det er problemer med batteriets levetid, da dette har begynt å fungere dårligere etter noen måneder, og at det i noen tilfeller ikke kan lades opp lenger.

  • Flere tilbehør
  • Våt bruk
  • Bredt hode
  • Enkelte kunder har problemer med batterilevetiden
95

Disse testene har vi gjennomgått

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer

Amazon
Kundrecensioner av Braun Silk-épil 9 9-961