0 100 91 1
Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Premium Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 9 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 16 timer Ladetid: 4 timer Vekt: 0,9 kg

Bose SoundLink Revolve+ er designet spesielt for å gi best mulig lydbilde over hele rommet. Innvendig har den doble passive høyttalerelementer og en akustisk deflektor som sikrer at lyden sprer seg 360 grader rundt høyttaleren, slik at du hører like bra uansett hvor du er i forhold til høyttaleren.

Ellers er den vanntett og tåler også enkelte sammenstøt uten å bli ødelagt. Oppå har den en rekke knapper, inkludert en multifunksjonsknapp som kan brukes til å aktivere telefonens talestyring. Med en tilhørende app kan du gjøre ulike innstillinger og koble flere Bose-enheter sammen med hverandre.

Bra batteritid

Trusted Reviews gir SoundLink Revolve+ høy vurdering. De roser blant annet batteritiden, som ligger på hele 16 timer, og de synes også at lyden generelt er veldig bra. 360-gradersteknologien beskrives som velfungerende, og designet får også pluss i margen.

Men selv om de generelt mener at lyden er god, er de ikke helt fortrolige med hvordan den høres ut i lydspekterets øvre deler. De stikker heller ikke under stolen at dette er en dyr høyttaler. Men samlet sett blir den likevel vår testvinner i denne prisklassen.

  • God batterilevetid
  • Innebygd mikrofon
  • Mobilapp
  • Noe liten rekkevidde
91

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - november 2017
Experttest av Bouse SoundLink Revolve+