Test: Bosch WTW875M8SN - Beste kondenstrommel

Romslig tørketrommel med smarte funksjoner

Produkt: Tørketromler Type: Kondenstrommel Innmating: Front Energiklasse: A++ Kapasitet: 8 kg Lydnivå: 64 dB Mål: 84 x 60 x 60 cm Vekt: 54 kg

WTW kåres til testvinner blant forbrukerne, og denne trommelen har da også mange gode kvaliteter. Den har nest høyest mulige energiklasse, A++, og til og med elektronisk fuktdetektering. Den har også en forsinkelse av tørketiden på opptil 24 timer.

WTW har ikke innebygd mulighet til tømming med slange, men man må i stedet ta ut beholderen og tømme den selv. Denne modellen har imidlertid en selvrengjørende kondensator. Kondensatoren må ellers tas ut og rengjøres med jevne mellomrom.

Trommelen i denne maskinen rommer totalt hele 8 kg vask, noe som er et pluss, da 7 kg ellers er det vanligste. Trommelen har imidlertid ingen belysning, noe enkelte forbrukere har bemerket, i tillegg til at det ikke er mulig å tømme vannet med slange.

Samlet sett er kundetilfredsheten med WTW imidlertid svært høy, noe som er en av faktorene som gjør denne maskinen til vår testvinner.

  • Selvrengjørende kondensator
  • Elektronisk fuktdetektering
  • Forsinkelse
  • Ingen belysning i trommelen
91