Test: Bosch AQT 45-14 X - Beste mellomklassehøytrykksvasker

Rikelig med tilbehør

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Mellomklasse Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 8 meter Maks. trykk: 140 bar Effekt: 2,1 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 450 liter/time Vekt: 18,5 kg

Bosch beskriver AQT 45-14 X som en høytrykksvasker for mer avanserte brukere, og den har visselig gode spesifikasjoner. Den har en god motoreffekt på 2,1 kW og kan produsere et vanntrykk på 140 bar. Slangen har en god lengde på 8 meter, så å komme rundt bilen skal ikke være noe problem med denne høytrykksvaskeren.

Den har også et godt utvalg av inkludert tilbehør. Det medfølger blant annet et spylerør med roterende munnstykke, et spylerør med et munnstykke som er vinklet 90 grader for litt vanskeligere tilgjengelig steder og ett terrassemunnstykke. Et munnstykke med vaskemiddelinjektor inngår også. Maskinen har også en sugeslange som gjør at den kan ta inn vann fra en valgfri kilde.

Solid helhetsinntrykk

Aftonbladet har testet fem forskjellige høytrykksvaskere og kårer denne til testvinner. De beskriver den som en solid maskin og gir pluss for den store mengden medfølgende tilbehør. Videre liker de teleskophåndtaket og synes at maskinen gir et veldig godt helhetsinntrykk.

Aftonbladets tester har svært få ting å bemerke negativt, men understreker imidlertid at han mener at maskinen er ganske tung å håndtere. Han mener også at den er en anelse dyr, dog ikke til en slik grad at prisen ikke kan forsvares.

Denne modellen blir vår testvinner i mellomprisklassen.

  • Mange tilbehør
  • God slangelengde
  • Gir et solid inntrykk
  • Tung
95

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - augusti 2018
Experttest av fem högtryckstvättar