0 100 90 1

Test: Bestways Lay-z Spa Vegas - Fungerer like bra inne som ute

Produkt: Spabad Prisklasse: Budsjett Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 87 Antall plasser: 6 Volum (liter): 935 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 220–240 V Høyde: 61 cm Bredde: 196 cm Dybde: 196 cm Vekt i fylt tilstand: 1 100 kg

Lay-z Spa Vegas er et riktig så stort spabad med et volum på 935 liter. Det har imidlertid noe færre jetdyser, 87 stk., enn andre modeller fra Bestways. Romsligheten er god, med en diameter på to meter.

Spabadet har et mykt gulv som dessuten er isolert. Vegas leveres med et innebygd filtreringssystem og en elektrisk pumpe som letter oppsettet og klargjøringen av spabadet. Seks personer får plass i det, og det passer både til innendørs og utendørs bruk.

God kvalitet, men oppvarmingen går ikke veldig fort

Kundetilfredsheten med dette spabadet er generelt høy. Det får blant annet ros for den enkle installasjonen og for hvor godt det fungerer. Byggekvaliteten beskrives som god, og det samme gjør plassen, og noen mener at prisen er veldig konkurransedyktig.

Noen kjøpere opplever imidlertid problemer med å få kjemikaliebalansen i spabadet ordentlig til. Og selv om det beskrives som enkelt å installere, er det enkelte som sier at de unngår å demontere det, siden det er for mye arbeid. En del kunder synes også at oppvarming tar litt for lang tid.

  • God størrelse
  • God byggekvalitet
  • Få jetdyser i lys av størrelsen
  • Oppvarmingen oppleves som treg
90