0 100 99 1

Test: Bestways Lay-z Spa St Moritz Airjet - Beste spabad

Romslig og rikelig med jetdyser

Produkt: Spabad Prisklasse: Mellomklasse Form: Rundt Materiale: Skinn, PVC, plast Antall jetdyser: 140 Antall plasser: 7 Volum (liter): 1 190 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 220–240 V Høyde: 71 cm Bredde: 216 cm Dybde: 216 cm Vekt i fylt tilstand: 1 235 kg

Hvis du er ute etter et spabad som har plass til flere enn bare et par personer, kan Bestways Lay-z Spa St Moritz være noe for deg. I forhold til enkelte konkurrerende modeller har det et litt større volum på 1 190 liter og en bredde på drøyt 2 meter. Ifølge Bestways skal det være plass til opptil 7 personer i denne modellen.

Antallet jetdyser er heller ikke dårlig – St Moritz har 140 stk. Selve bassenget er laget av blant annet PVC og skinn, og i likhet med mange andre modeller fra Bestways er det en timer for oppvarmingen som går opp til 40 grader.

Veldig fornøyde kunder

De som har kjøpt dette spabadet, er generelt veldig fornøyd med det. Det får mye ros for sin gode byggekvalitet og for den gode plassen. De fleste er enige om at seks personer kan få plass uten problemer, og noen mener at man til og med kan klare å presse inn åtte personer.

Installasjonen beskrives som enkel å utføre, og det samme gjelder rengjøringen. Minuspunktene er få, men noen forteller at enkelte deler av spabadet har gått i stykker etter ganske kort tid, men medgir samtidig at disse har blitt erstattet raskt av leverandøren uten problemer.

  • Romslig
  • Mange jetdyser
  • Ikke noe spesielt
99