Test: Berg Grand Champion 515x365 cm - Bygget for bedre sprett

Produkt: Trampoline Kategori: Premium Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Oval Maks. personvekt: 120 kg Antall fjærer: 127 stk Høyde: 95 cm Bredde kantbeskyttelse: 38 cm Størrelse: 515 x 365 cm A Areal uten kantbeskyttelse: 11,86 m²

Som andre trampoliner fra Berg har Grand Champion et sikkerhetsnett med overlappende åpning som også er selvlukkende. For å oppnå best mulig sprett har denne trampolinen et såkalt Twin Spring-system og en hoppeduk som slipper gjennom 50 % mer luft enn enkelte andre matter, noe som gir mindre luftmotstand.

Matten har en vektgrense på fullt godkjent 120 kg og en kantbeskyttelse kledd i PVC som er 38 cm bred og 3 cm tykk. Rammen er rustbeskyttet og svartlakkert. Kanten av rammen havner 95 cm over bakken, men dessverre følger det ikke med noen stige, så hvis du ikke kjøper den i tillegg, kreves det litt klatring for å komme seg opp på matten.

Oppleves som lettmontert

Kundenes vurderinger av Berg Grand Champion er overveldende positive. Kjøperne mener blant annet at trampolinen er lett å montere. En kjøper sier for eksempel at det var lett for familien å montere trampolinen, selv om de ikke er veldig praktisk anlagt. En annen lot barna montere den, som de klarte uten større problemer.

Kjøperne er også enige om at trampolinen holder veldig høy kvalitet og har en robust konstruksjon. Kundene har faktisk ingenting å bemerke. Det eneste vi vil fremheve, er at dette er den trampolinen av de tre i denne kategorien som har det generelt dyreste prisbildet.

  • Robust
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Lett å montere
  • Noe dyr
96